FANDOM


Nasania is één van de landen die is ontstaan na de val van het Nasaanse Rijk. Nasania is één land die geen stabiliteit kent. Dit komt, omdat er vele stammen in het land wonen die zeggen dat het land tot zijn stam behoord. Hierdoor is er altijd oorlog en kent het land geen vrede hierdoor is de grens van Nasania ook streng bewaakt door de andere landen er om heen. De stammen die aan de grenzen wonen plunderen vaak dorpen in andere landen om aan eten of waardevolle spullen te komen. Hierdoor zijn vele landen in staat van oorlog met Nasania. Ondanks al deze stammen vind er grote verandering plaats door de grootste stam van het land die probeert stammen te verenigen na de visie van het oude Nasaanse Rijk dat uit Elstador, Alcadar en Nasania bestond.

Klimaat Edit

Het klimaat van het land bestaat voornamelijk uit landklimaat. Het land heeft grote droge vlaktes, bossen, rivieren en aan de grenzen vaak grote bergen. In het land is veel droogte maar ook vaak veel onweer in bepaalde gebieden hier door is het vaak moeilijk om voedsel te verbouwen. Daarom zijn de meeste stammen jagers.

Regering Edit

Nasania heeft geen officiële regering, omdat er heel veel stammen wonen in het land en de macht niet landelijk is. Vaak voeren de stammen oorlog met elkaar om landbezit. Meestal heeft de grootste stam het meeste te zeggen. Meestal word er oorlog gevoerd om de Nasaanse hoofdstad Nasak, omdat hier volgens legendes het medaillon van Nasania verborgen licht. Dit is de reden waarom iedereen de stad wil hebben om het medaillon te bemachtigen. Als één van de stamhoofden van de stammen het medaillon vind en zich er aan bind zal deze persoon alle macht van Nasania krijgen.

Leger Edit

Omdat er in Nasania allemaal stammen wonen heeft iedere stam of stad zijn eigen leger. Dit is wegens de vele oorlogen die onder de stammen word gevoerd. Iedere stam heeft zijn eigen manier van hoe het leger in elkaar zit en de grote er van.

Bevolking Edit

De bevolking van Nasania bestaat uit honderden stammen met ieder zijn eigen regels, leger en manier van leven. Vaak regeren deze stammen over kleine stukken land waar vaak oorlog over word gevoerd. Vaak zijn stammen plunderaars, rovers en delen nomaden. Een van deze stammen is de Nasan. Deze stam is de grootste en gevaarlijkste stam in Nasania. Deze stam is al jaren de baas in de hoofdstad Nasak. Deze stam is zeer gevreesd in Nasania en de landen er omheen. Dit is wegens de grote toename van macht van de stam.