FANDOM


De Hogelanden is een van de 5 landen die ontstaan is na de val van het grote Elfstaanse Rijk. Hogelanden word als één van de machtigste hoge landen gezien. De Hogelanden is een land waar vooral heel veel natuur is en de mensen leven er op één hele natuurlijke wijze. In het land woont, maar één volk. De Hogelanden werkt vooral samen met De Lagelanden, omdat er soms nog wel eens onrust heerst bij de grenzen. De hoofdstad is Flower city.

Klimaat

het klimaat van De Hogelanden is zeeklimaat, omdat het aan zee licht en veel water. Er is vaak regen en het is er jaarlijks vaak koel en fris. Het kent vier jaargetijden lente, zomer, herfst en winter.

regering

De regering is vooral stabiel en sterk en heeft de touwtjes goed in handen in het land en is vooral heel vrij en democratisch in gesteld, maar de koningin (Vlinder koningin van de bloemen) heeft nog wel het hoogste gezag.

Het leger

De Hogelanden heeft een goed en sterk leger. Het is dan misschien niet het grootste leger, maar wel een van de best geordende legers. Ze zijn vooral goed getraind in camouflage en zijn heel schuw. Er word ook wel beweerd dat ze de kracht hebben om onzichtbaar te worden.

De bevolking

De Hogelanden heeft een hele vriendelijke en natuur gerichte bevolking. Meestal werken ze op het land of in tuinen bezig of ze zijn bezig in Flower city de stad die volledig uit natuur bestaat.