FANDOM


De geheime bibliotheek van Elfcerné.

In de bibliotheek van Elfcerné bevind zich de meest oudste, belangrijkste en magische boek argief van de hele wereld. De meeste documenten zijn rollen en papieren. De bibliotheek is een lange cilinder die als maar naar beneden gaat. Midden in zit een gat en tegen de muur zitten allemaal boekenkasten die ieders weer op een etage staan en rond gevormd zijn. via ronde trappen die op iedere etage zit kan je steeds veder naar beneden. Hoe veder je naar beneden gaat hoe ouder de documenten zijn. Helemaal beneden in de bibliotheek is de grond van marmer gemaakt en is er een groot kompasroos op de grond van kwarts en rode jaspis gemaakt. Het midden punt den het Kompasroos is rond en gemaakt van steen, waar een rune in past om de trap te openen naar het geheime deel van de bibliotheek. In de bibliotheek werken monniken en liberalen. De monniken restaureren documenten en liberalen sorteren ze.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.