FANDOM


De Meesters is een groep die nog is opgericht rond de tijd dat alle landen uit elkaar vielen in het Elfstaanse Rijk. De groep is door Rick en Emma opgericht, omdat ze het belangrijk vonden om de landen te blijven verbinden met elkaar. De Meesters zijn vooral te vinden in Elfcerne De Meester stad ook wel genoemd. De Meesters zijn getraind in verschillen de vecht kunsten, boogschieten, schermen op het hoogste niveau en het gebruiken van magie en gaven.

Wat doet de groep.

De groep De Meesters meerdere taken bijvoorbeeld: trainer, bestuurder, verkenner, smid, toveraars, boekhouders of leider.

Trainer

De trainers binnen de groep trainen leerling Meesters die onder in de stad wonen en zorgen dat ze een volleerde Meester word iedere Meester heeft een leerling.

Bestuurder

Bestuurders binnen de groep zorgen er voor dat iedere Meester belangrijke berichten krijgen en zorgen er voor dat bepaalde dingen zo als vergaderingen en belangrijke gelegenheden worden geregeld.

Verkenner

Verkenners zijn leden die vooral in het buitenland werken zo als in landen die bondgenoten zijn, maar ook landen die in de gaten gehouden moeten worden. Verkenners die houden daarnaast ook andere stammen en volkeren in de gaten.

Smid

Smid maken wapens en medaillons voor Meesters die nieuw zijn of als er meer van nodig is. De wapens die vooral worden gemaakt zijn bogen, zadels (schermzwaarden), dolken en toverstaven. Daar naast maken zo ook medaillons met edelstenen waar bepaalde magische kracht in zit.

Tovenaars

Tovenaars leren vooral veel spreuken en magie op te wekken uit edelmetalen en medaillons. Daarnaast schrijven ze ook toverboeken en maken bepaalde dranken.

Boekhouders

Boekhouders werken in de bibliotheken die in alle landen zijn. Ze zorgen dat boeken niet misbruikt worden en binnen de bibliotheek blijven. Daarnaast zorgen ze er voor dat er nieuwe boeken worden gemaakt en dat alle boeken in het goede archief belanden. Maar meestal zijn de bibliotheken zo groot dat delen ook erg slordig zijn en vooral veel tafels vol liggen met oude documenten en boeken. De meesten werken in de De geheime bibliotheek van Elfcerne.

Leiders

Leiders binnen De Meesters zijn vooral koningen/koningen of Meesters die leider zijn van een bepaalde stam. De leiders doen eigenlijk bijna alle beroepen die binnen De Meesters zijn doen. De Konings en koninginnen staan aan het hooft van de groep en hebben meestal een hulp.

Alle Meesters zijn verplicht om in het leger te zitten van de groep. Meestal heeft een land naast de groep ook nog een landelijk leger, maar De Meesters trekken er vaak op uit om orde te handhaven.