FANDOM


Asena is de hoofdstad en havenstad van Ereon. De stad is opgericht na dat het land Ereon werd herbouwt toen het land na de val van het Elfstaanserijk aan Emma was geschonken. De stad bestaat uit een deel waar één grote haven is de haven zorgt er voor dat het land goede stabiele economie heeft. In de stad staat een groot stenen beeld met een zwaard in haar handen die naar beneden gericht is. Het beeld is gemaakt als herdenking monument voor de mensen die zijn om gekomen in de oorlog.

Cultuur en opbouw

Asena is vooral een stad waar veel rivieren de stad binnen stromen. Aan de rivieren zitten stenen oevers waar boten aan liggen of huizen staan. Als je veder de stad in gaat kom je op het marktplein waar het monument bevind en veel markt kraampjes staan en hier en daar een winkel. Achter in de stad staat het hof van Asena waar belangrijke mensen werken en Emma woont. De stad is een echt middeleeuwse stad. De bouwstijl is vooral de gotische stijl, maar ook wel neon gotisch.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.